Behang Hotel Chique slaapkamer

Behang Hotel Chique slaapkamer

Bij de woonstijl ‘Hotel Chique’ staat de fijne hotelsfeer centraal die je het liefst ook thuis zou willen hebben. Maar hoe creëer je zo’n fijne boutique sfeer in jouw slaapkamer?<br />

Behang Hotel Chique

Het creëren van een hotel chique slaapkamer begint met de juiste basis, en niets zet de toon beter dan het perfecte behang. Ontdek hoe je met behang jouw slaapkamer een upgrade geeft en je je waant in een hotel chique slaapkamer!

Hotel chique behang is meer dan alleen een achtergrond: het is een waar statement!
Kies voor patronen en kleuren die warmte, diepte en luxe geven aan je ruimte, waardoor je de basis al hebt voor een heerlijke boutique sfeer. Niet alleen je slaapkamer in de hotel chique stijl? Ontdek de wereld van hotel chique interieurs, om deze stijl in je hele huis door te voeren.

Terug naar het behang voor jouw Hotel Chique slaapkamer.

Arte en Elitis

Wanneer we het hebben over een behang dat meteen de juiste basis vormt, staan de merken Elitis en Arte vooraan. De collecties van deze merken weten wat hotel chique is. Ze variëren van subtiele gouden accenten tot prachtige, tastbare texturen die elke muur omtoveren tot een kunstwerk.

Kunst en design komen samen bij het merk Arte. Met een oog voor detail, de laatste trends en een passie voor luxe materialen, biedt Arte behang ontwerpen die perfect aansluiten bij de Hotel Chique woonstijl.

De patronen zijn veelal geïnspireerd op de natuur en abstracte kunst en zijn een echte eye-catcher.

Elitis staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen. De textuur heeft vaak een hoge aaibaarheidsfactor, dankzij een laagje fluweel of dierenhuid. Gecombineerd met een subtiele glinstering is dit als een kunstwerk op jouw muur. Elitis behang voegt een ongekende laag van luxe toe aan je slaapkamer.

Borastapeter

Met het Scandinavische merk Borastapeter vervaardig je de mooiste verhalen aan je muur. De creatieve, frisse collectie haalt haar inspiratie uit de natuur en neemt jou mee naar de Zweedse zomers. Geniet van bloemen en schone dessins aan je wand. Ontwaak als het ware middenin de natuur met dit fijne behang rondom jouw bed. Voor een uitgeruste en frisse blik op een nieuwe dag! Het misstaat niet alleen in jouw Hotel Chique slaapkamer, maar dit fraaie merk doet het ook goed in een landelijke, klassieke sfeer. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje!

Behang in een wandpaneel

Bang dat je een behang snel zat wordt? Of ben jij een echte twijfelaar?

Dan is het aanbrengen van een wandpaneel iets voor jou. Door binnen de kaders van het paneel het behang te bevestigen, oogt dit rustiger en kun je het eenvoudig vervangen voor een ander patroon of ontwerp. Zo krijg je toch de uitstraling van een Hotel Chique slaapkamer zonder een hele muur of kamer te moeten behangen.

Hotel Chique vloerkleed

Een hotel chique slaapkamer is niet compleet zonder de toevoeging van een luxe vloerkleed. Het kiezen van een vloerkleed met een zachte textuur is niet alleen heel comfortabel in je slaapkamer, maar geeft ook meteen meer diepte in je kamer. Zoals een schilderij of kunstwerk de kroon is op een muur, zo is een vloerkleed de basis die de rest van je slaapkamer interieur verbindt en de Hotel Chique stijl versterkt.

De finishing touch

Naast behang en vloerkleden, zijn een bedsprei en sierkussens een essentiële toevoeging voor het creëren van een Hotel Chique slaapkamer. Kies voor materialen die luxe uitstralen, zoals satijn of zijde. Of kies voor een dikker materiaal om meer volume te geven aan het bed.

Deze heerlijke stijl door heel je huis doorvoeren? Lees onze blog over een Hotel Chique interieur.